Bemer Productpresentatie

Wanneer:
26 augustus 2018 @ 14:00 – 16:30
2018-08-26T14:00:00+02:00
2018-08-26T16:30:00+02:00
Waar:
Postiljon Hotel Utrecht
Kosterijland 8
3981 AJ Bunnik
Nederland
Contact:
Patsy van Rooijen
0618298511
Bemer Productpresentatie @ Postiljon Hotel Utrecht | Bunnik | Utrecht | Nederland

Gezond en fit met genoeg energie dankzij

BEMER MICROCIRCULATIE – Hoofdweg van de gezondheid

Doel van de Bijeenkomst

U krijgt inzicht in de onderzoeksresultaten van Prof. Dr. med. Rainer Klopp van het Instituut voor Microcirculatie te Berlijn. Het is hem gelukt om de unieke werking van het BEMER-signaal op de bloedcirculatie in het menselijk lichaam op microscopisch nivo zichtbaar te maken.

Beschrijving

Diverse doorbloedingsstoornissen, pijnen, energietekort – Er is hulp middels een nieuwe therapie! Een goede doorbloeding van het hart- en vaatstelsel is essentieel voor het behouden van een goed gezondheid. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat juist de microcirculatie het belangrijkste deel van de totale doorbloeding is en juist voor het immuunsysteem een belangrijke rol speelt. Kleine verstoringen van de microcirculatie in de verschillende organen hebben al een duidelijk gevolg voor het dagelijks leven. Wetenschappelijk aangetoond! Verbetering van de microcirculatie als belangrijkste succesfactor tijdens het BEMER gebruik!

Vereisten

Deze productpresentatie is gericht op alle gezondheidsbewuste en in gezondheid geïnteresseerde mensen, die nieuwe wegen willen inslaan m.b.t. preventie, regeneratie en prestatieverbetering. Voor het beantwoorden van al uw medische vragen staan voor u de Bemer referent en regionale Bemer Partners ten alle tijden ter beschikking.

Reageren is niet mogelijk