Bemer Ondernemersdag

Wanneer:
14 april 2018 @ 10:00 – 13:00
2018-04-14T10:00:00+02:00
2018-04-14T13:00:00+02:00
Waar:
Hotel en Conferentiecentrum Woudschoten
Woudenbergseweg 54
3707 HX Zeist
Nederland
Contact:
Patsy van Rooijen
0618298511
Bemer Ondernemersdag @ Hotel en Conferentiecentrum Woudschoten | Zeist | Utrecht | Nederland

Uitnodiging voor de BEMER Ondernemersdag

Toekomst in de gezondheidsmarkt

Doel van de Bijeenkomst

U wilt een bestaan met meer zekerheid? U wilt uw oudedagsvoorziening veilig stellen? U zou een lucratieve bijverdienste willen hebben? Wij groeien en zoeken business partners die zich een zeker bestaan of lucratieve bijverdienste willen opbouwen.

Beschrijving

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u een compleet overzicht over de mogelijkheden om een business op te bouwen met Bemer. We stellen het bedrijf Bemer voor evenals de Bemer therapie, tevens tonen we u ook met duidelijk bewijs aan wat de effectiviteit ervan is. We leggen u uit, hoe de directe verkoop verloopt voor een product dat nadere uitleg nodig heeft en hoe u met een op maat gesneden marketingplan bestaanszekerheid kunt opbouwen. We gaan gezamenlijk ervaren wat voor een enorm marktpotentieel er is voor dit concurrentieloze product . Hoe u opgeleid wordt, wat u moet doen voor uw eerste succesvolle stappen, dat alles bespreken we gezamenlijk tegen het einde van de dag

Neem eventueel uw levenspartner mee en laat u informeren hoe u samen uw eigen toekomst in de hand kunt nemen. Of u nu andere mensen helpt met de opbouw van lucratieve bijverdiensten of dat u liever uw eigen baas bent en financieel onafhankelijk wil worden, alles is mogelijk en voor alles wordt de juiste ondersteuning geboden.

 

Reageren is niet mogelijk