Kalender

aug
26
zo
Bemer Productpresentatie @ Postiljon Hotel Utrecht
aug 26 @ 14:00 – 16:30
Bemer Productpresentatie @ Postiljon Hotel Utrecht | Bunnik | Utrecht | Nederland

Gezond en fit met genoeg energie dankzij

BEMER MICROCIRCULATIE – Hoofdweg van de gezondheid

Doel van de Bijeenkomst

U krijgt inzicht in de onderzoeksresultaten van Prof. Dr. med. Rainer Klopp van het Instituut voor Microcirculatie te Berlijn. Het is hem gelukt om de unieke werking van het BEMER-signaal op de bloedcirculatie in het menselijk lichaam op microscopisch nivo zichtbaar te maken.

Beschrijving

Diverse doorbloedingsstoornissen, pijnen, energietekort – Er is hulp middels een nieuwe therapie! Een goede doorbloeding van het hart- en vaatstelsel is essentieel voor het behouden van een goed gezondheid. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat juist de microcirculatie het belangrijkste deel van de totale doorbloeding is en juist voor het immuunsysteem een belangrijke rol speelt. Kleine verstoringen van de microcirculatie in de verschillende organen hebben al een duidelijk gevolg voor het dagelijks leven. Wetenschappelijk aangetoond! Verbetering van de microcirculatie als belangrijkste succesfactor tijdens het BEMER gebruik!

Vereisten

Deze productpresentatie is gericht op alle gezondheidsbewuste en in gezondheid geïnteresseerde mensen, die nieuwe wegen willen inslaan m.b.t. preventie, regeneratie en prestatieverbetering. Voor het beantwoorden van al uw medische vragen staan voor u de Bemer referent en regionale Bemer Partners ten alle tijden ter beschikking.

sep
8
za
Bars Workshop @ Nijverheidsweg 6
sep 8 @ 09:30 – 17:30

Is het tijd voor veranderingen?

bars_headchart-229x300Loopt je hoofd soms over en lijkt het af en toe allemaal te veel?

Kan je wat meer rust en ontspanning gebruiken?

DAT KAN! Doe  een Bars Workshop!

Met de Bars ontlaad je op een eenvoudige en zachte manier stress en spanning uit je lichaam.

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven ongedaan maakt waarin jij geblokkeerd bent om te veranderen.

Tijdens deze 1-daagse cursus leer je de Bars punten kennen, krijg je verschillende praktische tools van Access Consciousness die je direct kan toepassen in je leven en ontvang je een Bars Manual.

Je zal twee Bars sessies ontvangen en geven tijdens de cursus. Dit leidt ertoe dat je op 1 dag veel loslaat, en er veel veranderingen in je leven kunnen ontstaan. Doordat je twee sessies geeft en ontvangt, kan je genieten van wat een Bars sessie je allemaal kan brengen, en het geeft je duidelijkheid over de Bars punten.

Voor aanmelding of meer informatie  kun je contact opnemen met Patsy.

Reageren is niet mogelijk